Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

Armata SUA renunta la Android si trece pe iPhone 6S

Posted by John Doe 26.07.2016 0 Comment(s) Stiri,

Centrul de comanda pentru operatiuni a Statelor Unite ale Americii pana acuma in ultimii ani a folosit sistemul de kit pentru Atacuri Tactice Android, dar se pare ca era Android-ului in armata Americii a luat sfarsit.
Armata considera ca iPhone 6S este o alegere mult mai buna fata de actualul lor kit bazat pe Android care semana cu Samsung Galaxy Note. Inca nu este un anunt oficial in legatura cu motivul renuntarii la sistemul de asalt tactic Android, dar conform unor surse decizia a fost luat din cauza ca sistemele care au functionat pe sistemul de operare de la Google sau blocat de prea multe ori si tot timpul trebuiau restartate. Conform surselor armata din SUA considera ca iPhone 6S este un telefon mult mai performant si nu are probleme de blocaj in sistemul de operare.

Acest lucru este un semn clar ca Apple o sa aiba o crestere semnificativa in procentaje la bursa. Armata Statelor Unite este cel mai bun client posibil, cu aceasta decizie compania bazata pe Cupertino o sa devina aproape lider dupa acest contract pe piata telefoanelor mobile. Apple a fost detronat de Samsung in acest an cu modelul premium Galaxy S7 a dat lovitura fiind cu mult mai popular decat iPhone 6S.

Leave a Comment